Juli 2017 – Kapp

Category : Info fra Dukkehjem

Vi takker alle besøkende som har vært innom så langt i sommer, samt alle positive tilbakemeldinger. Husk vi holder åpent i hele juli tirsdag til søndag fra 12 – 16. Siste dag vil være søndag 30.juli i år. Utenom dette tar vi i mot grupper etter avtale, minimum 20 personer. Hjertelig velkommen skal dere være alle sammen.


Facebook feed

3 days ago
Bilder fra Dukkehjem museum og butikkutsalg sitt innlegg

Hjertelig Velkommen til Dukke,- og Leketøymuseum og Butikkutsalg samt cafe på Kapp, Østre Toten. Åpent hele Juli fra kl. 12 - 16. Unntatt mandager stengt. Torsdager er bruktbutikken stengt. Vi ... See more

1 week ago
Bilder fra Dukkehjem museum og butikkutsalg sitt innlegg

Pang start av første åpningsdag i hele Juli 2019, unntatt mandager. Så hyggelig at såpass mange og trivelige kom til oss denne tirsdagen:-) Vi ser frem til fortsettelsen:-) Åpent alle dager i ... See more