Sommer 2019

Category : Info fra Dukkehjem

Straks klart for en ny sessong på Dukkehjem Museum på Kapp. Tirsdag 2.juli braker det løs med vafler, kaffe, brus og is, samt en masse dokker, leker, håndarbeid, bøker, og masse annet fra 1700-tallet og frem til ca. 1975.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig opplevelse hos Dukkehjem Museum på Kapp!

Du kan lese mer om åpningstider osv på denne siden


Facebook feed

3 days ago
Bilder fra Dukkehjem museum og butikkutsalg sitt innlegg

Hjertelig Velkommen til Dukke,- og Leketøymuseum og Butikkutsalg samt cafe på Kapp, Østre Toten. Åpent hele Juli fra kl. 12 - 16. Unntatt mandager stengt. Torsdager er bruktbutikken stengt. Vi ... See more

1 week ago
Bilder fra Dukkehjem museum og butikkutsalg sitt innlegg

Pang start av første åpningsdag i hele Juli 2019, unntatt mandager. Så hyggelig at såpass mange og trivelige kom til oss denne tirsdagen:-) Vi ser frem til fortsettelsen:-) Åpent alle dager i ... See more